16.9.2010

Televisa MTV3

Televisa on peli jossa ruutukysymyksen vastaus tekstataan ohjelmassa näkyvään numeroon. Sen jälkeen tulee soittaa annettuun numeroon ja tehdä mahdollisimman nopea aika painamalla numeronäppäimiä 1 2 tai 3.
Ajat ovat todellisuudessa kiinni murto-osasekunneista ja voittaakseen tarvitsee paitsi nopeat sormet myös ripauksen yleistietämystä. Kysymykset ovat tavallisesti hyvin helppoja.

Miten ohjelmalla tehdään rahaa?
Arvioitu soittajamäärä päivälähetyksellä on noin 5000 - 10 000 soittajaa (Tulot 10 000 - 20 000 euroa + saapuneet finaali puhelut eli noin 21 000 euroa + lähetystä kohden)
Yölähetyksiin soitetaan huomattavasti vähemmän. Soittajamäärä oletettavasti on noin 1000.

Yllämainitut numerot ovat arvioita. Ne perustuvat olettamuksiin sillä MTV3 pitää luvut salaisina.

Voitto?
Oman käsitykseni mukaan voitosta maksetaan arpajaislain mukainen vero, eli noin 50 % voittosummasta (lukuunottamatta pelejä joissa mainitaan "voitto puhtaana käteen)
Aikoinaan pelejä hoiti eräs Keski-Eurooppalainen yritys (Ohjelmanimi "Ring-A-Ling" alla). Kyseinen yritys Jarowskij Suomi OY kuitenkin jätti ilmeisesti osan voitoista maksamatta ja ohjelmaa alettiin tuottaa toisen suomalaisyrityksen avulla.
 (Filmworks)
Myös nelosella oli oma alkeellisempi soittopelinsä, jota näytettiin arkiaamuisin ja iltapäivisin mutta kyseinen ohjelma poistuikin melko pian ohjelmistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistu keskusteluun!