17.10.2010

Kuka oli tangokuningas 2010?

Iltalehti kirjoitti verkkolehdessään:
Amadeus, 21, on uransa vaativimman show-kiertueen edessä.
Hänen ja kiertuetta johtavan tätinsä Anneli Sarin Taivaan Portit Tango -näyttämöteos lähtee kiertämään Suomea 32 konserttisaliin 21. lokakuuta. Sari johtaa ryhmän harjoituksia ensi viikon Ranskan pääkaupungissa Pariisissa.
- Pelkään terroristi-iskuja, Pariisiin on annettu varoitus. Tämä on ensimmäinen matkani kaupunkiin ja pelko luo nyt varjon, Amadeus kertoo. Viikon kestävälle rankalle shown harjoitusleirille Pariisiin hän lentää Helsingistä tätinsä kanssa yhdessä perjantaina.
Marko Maunuksela, Tangokuningas 2010.

Amadeus saa palstatilaa, entäs 2010 tangokuningas? Muistaako kukaan tuota herraa? Minä en muistanut ennen kuin käytin Googlea. Ehkäpä hän palaa muistiimme kun euroviisukarsinnat palaavat televisioon. Sinnehän tangokuninkaalla tai kuningattarella on aina mahdollisuus päästä laulamaan ja markkinoimaan omaa tuotantoa. Pelkkä tangokuninkuus ei takaa menestystä. Persoonan on oltava valoittava ja mediaa on osattava käsitellä oikein. On saatava palstatilaa, jotta keikkamyynnit eivät jäädy. Amadeus kuuluneekin jo ns "vakiokasvoihin" eli esiintyjiin, joita ei ohjelmatoimistojen listoilta poisteta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistu keskusteluun!