12.10.2010

Nuorukainen tappoi itsensä suorassa lähetyksessä!

Aftonbladet-lehden mukaan mies hirtti itsensä maanantaina iltapäivällä nettikameran edessä. Kamera välitti tapahtuman suoraan verkkoon nimeltä mainitsemattomassa ruotsalaiskaupungissa sijaitsevasta asunnosta.
Järkyttyneet katsojat ilmoittivat asiasta poliisille, ja virkavalta teki rynnäkön miehen asuntoon. Miestä yritettiin elvyttää, mutta apu oli myöhässä. Mies todettiin kuolleeksi.
- Olen nähnyt paljon netissä, mutta tämä on ehdottomasti hirveintä mitä olen elämäni aikana nähnyt, kommentoi yksi tapahtuman todistajista Aftonbladetissa.
Kuoleman välittäneelle verkkosivulle ilmestyi yli tuhat kommenttia pian tapahtuneen jälkeen. Kommenttimahdollisuus suljettiin myöhemmin maanantaina, kun poliisi otti yhteyttä sivun ylläpitäjiin.
Poliisin tiedottaja arvelee, että moni joka todisti miehen itsemurhaa edeltäneitä tapahtumia verkossa ei ottanut tilannetta tosissaan.
- Tällaista on kerrottu tapahtuneen muualla maailmassa, mutta ei koskaan Ruotsissa, kuvaili poliisin tiedottaja.
- Monet eivät ymmärtäneet, että se oli totta.
IL (Iltalehti)

Ohessa on video tapahtuneesta. Kyseisen videon ei ole sensuroitu ja siten sitä ei suositellä alle 18-vuotiaille.
Katsot omalla vastuullasi!!

http://viraldeath.com/?p=25199

1 kommentti:

  1. Kommenteiden perusteella saatua tietoa.
    Henkilö on ruotsalainen ja hän ilmoitti aikeistaan eräällä ruotsalaisella foorumilla. Webcam otti kuvia 3 sekunnin välein ja siksi kuva vaikuttaa pätkivältä. Henkilö kuoli elvytyksestä huolimatta

    VastaaPoista

Osallistu keskusteluun!