30.11.2010

Big Brother 2011 - Julkkis BB?


Useassa lähteessä on jo spekuloita tulevasta 2011 kaudesta, tuleeko sitä vai eikö sitä tule laisinkaan. Juontajat eivät ainakaan finaalissa antaneet ymmärtää, että ensi vuonna Big Brother palaisi asiaan, kuten aikaisemmin on ollut tapana.

Erään lähteen mukaan ensi vuonna järjestetään suljettu julkkis-casting. Ohjelman castingiin kutsutaan julkkiksia, joista varmasti nimekkäimät pääsevät taloon ilman suurempia ongelmia. Suomessa ei ole vielä julkkis-bb:tä nähty ja nyt penkin alle menneen kauden jälkeen pitää löytää keino saada katsojat taas kiinnostumaan.

BB-talokin rakennettiin uudelleen täksi kaudeksi. Talo oli kuitenkin melkoinen pettymys, sillä se ei erottunut edeltäjästään riittävästi. Yhden kauden taloksi se tuskin kuitenkaan jää. Julkkis-bb:tä on esitetty monissa maissa menestyksekkäästi. Ehkäpä näemme ensi vuonna virkeämmän BB:n.

11 kommenttia:

 1. ei todellakaan siinä vasta mee mielenkiinto tai sit sekotetaan julkkis ja tavis juttu siinä järkeä ois ennemmän kun pelkän julkkis bb:ssä

  VastaaPoista
 2. Niin mut sit kävis niin törkeesti kuin Niko N:n ollessa talossa: voitti koko p.. entisillä meriiteillään (ja laajalla, kenties varakkaalla sponssi- ja tukiryhmällään), ja senkin kalenterikuvia kun mainostettiin just ennen finaalia bb:n sivuillakin, niin ei voi kun miettiä että väärä tyyppi voitti. Miettikääs jos olis kokonaan sekasin tavis- ja julkkis- bb niin olis epäreilua taviksia kohtaan

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista molemmille :).

  Ongelmiahan julkkis ja tavis BB:n yhteenliittämisessä on! Julkkikset saavat tottakai enemmän ääniä, sillä heillä on jo valmis fanikunta talon ulkopuolella, toisin kuin monilla tavisasukkailla.

  Kyllähän tuosta Niko N:n näkyvyydestä voi vetää jokainen omat päätelmänsä. Eihän se ihan reilua tainnut kuitenkaan olla :)?

  VastaaPoista
 5. Ehdotan, että Big Brother 2011 tulee. Sillä täällä olisi ainakin yksi katsoja, jos ei yks sun toinenkin. Elikkä: BB ruudulle takas! : )

  VastaaPoista
 6. Eiköhän tuo melko varmasti tule. Kausihan ei ollut katsojaluvuiltaan kuitenkaan katastrofi ja mainostajatkin ovat (valitettavasti?) löytäneet ohjelman ja tuotesijoittelu ja päivätehtävien kauppa on käynyt ilmeisen hyvin.

  VastaaPoista
 7. iman muuta pakko tulla bb tänä vuonna,

  VastaaPoista
 8. Niin eikö bb: tä tule tänä vuonna? Olen odottanut innolla että pääsisin sinne hakemaan, mutta nyt tuli pettymys...

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommentista!

  Hakuprosessi on järjestetty pääsääntöisesti helmikuun lopussa / maaliskuun alkupuolella. Mitä ilmeisemmin hakutilaisuuksia ei ole tulossa, sillä niistä ei ole missään ilmoitettu. Uskoakseni "julkkishaku" on tälläkin hetkellä käynnissä yhteistyössä julkkisten agenttien tai suoraan heidän itsensä kautta.

  VastaaPoista
 10. EI MISSÄN NIMESSÄ JULKKIS BB:

  VastaaPoista

Osallistu keskusteluun!