18.2.2011

Nelosen Stage - Uusi suomalainen formaatti


Suomalaisista tosi-tv formaateista on monenlaisia kokemuksia. Osa on toiminut, osa ei lainkaan. Nelonen on lähtenyt tekemään kunnianhimoista ohjelmaa, Stagea. Siinä haetaan parasta koulumusikaalia eri puolilta Suomen lukioita ja yläkouluja."STAGEen on valittu kuusi koulua eri puolilta Suomea: Tampereelta, Jyväskylästä, Korsosta, Lahdesta, Porvoosta ja Helsingistä. Oman tähtivalmentajansa johdolla oppilaat alkavat harjoitella omaa esitystään. Päämääränä on luoda oma tarina ja muokata se viihdyttäväksi musikaaliksi.

Sarjan aikana koulut kirjoittavat ja harjoittelevat joka viikko uuden kohtauksen, jonka he esittävät sen suorassa lähetyksessä live-yleisön edessä. Katsojat äänestävät parhaat jatkoon, ja Marco tuomaristoineen valitsee kahdesta vähiten ääniä saaneesta toisen jatkoon. Yksi koulu siis putoaa viikottain."
Idea vaikuttaa mielenkiintoiselta. Valmennuspuolelta löytyy mm. Salkkareista tuttu Aki Nikkinen eli Sami Uotila sekä Arja Koriseva.  Voittajaporukka pääsee palkinnoksi kahdeksi viikoksi Peacockiin esittämään musikaalia, josta vastaa Marco Bjuström.

Idea on uusi ja innovatiivinen, mutta riittääkö ohjelmalle katsojia? MTV3 on panostanut tänä keväänä erityisesti draamasarjoihin. Ohjelmaa esitetään ainakin keskiviikkoisin, joten se ei siis tule päällekkäin Idolsin kanssa. Ehkäpä Nelonen oppi Dance - TTK farssista sen, ettei pöllölaakson superformaatteja vastaan kannata suotta taistella.

Ohjelma alkaa Nelosella 13.4.2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistu keskusteluun!