12.2.2011

Paradise Oskar edustaa Suomea euroviisuissa

Paradise Oskar - Kuva: HS.fi
Paradise Oskar valittiin katsojaäänestyksellä edustamaan Suomea Saksassa järjestettäviin Eurovision-laulukilpailuihin. Paradise Oskar esiintyi Da Da Dam nimisellä kappaleella ja sai noin 47% annetuista äänistä. Osa katsojista on heti tulosten julkitultua kritisoinut valintaa ja pitänyt ennakkosuosikki Saara Aaltoa parempana euroviisuedustajana. Paradise Oskaria on myös verrattu paljon viimevuotiseen Belgian edustajaan Tom Diceen ja kappaletta on kutsuttu joissakin lähteissä kopioiduksi. Katso esitykset ja vertaa itse:


Belgian edustaja 2010:


Suomen edustaja 2011:

2 kommenttia:

  1. Nyt suomella on hyvä edustaja! ja kyllä pärjää! eikä kappale ole kopsattu!! hyvät ihimiset kannustakaa sitä ja pitäkää peukkuja sillä se tosiaan pärjää!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Kopiointi väitteet perustuvatkin lähinnä yksittäisten suomalaisten mielipiteisiin, itse en juurikaan itse kappaleista samankaltaisuuksia löydä. Erityisen tärkeää olisi olla mollaamatta maan artistia kansainvälisissä palveluissa, kuten Youtubessa. Näitä medioita seuraavat juuri ne euroviisufanit, jotka ovat myös valmiita äänestämään.
    P.S
    Prosenttiluvut vielä korjattu. Oikea prosentuaalinen äänimäärä oli siis 47%

    VastaaPoista

Osallistu keskusteluun!