1.2.2011

Putous 29.1 - hauskin jakso tällä kaudella?

Sketsihahmot 2011 kuva: mtv3

Vaikka monien suosikkinakin ollut sketsihahmo "shui hing" putosikin, oli jaksossa paljolti uutta hyvää. Välisketsit, kuten kakka- ja pissapöpönäpit, olivat hauskoja ja muutenkin ohjelman aikana otettiin huomioon eri huumorin ystäviä. Niin "pissa ja kakka" kuin sivistynyttäkin huumoria esiintyi ohjelmassa.

Näytön paikkaan oli kehitelty hieno ja uusi idea: Luo sketsihahmo yhdessä minuutissa. Idea toimi hyvin ja suurin osa hahmoista sai ainakin hymyn huulille. Joissakin tapauksissa minuutissa keksitty hahmo oli jopa näyttelijän alkuperäistä sketsihahmoa parempi, mutta tämä on toki mielipidekysymys.


Munamiehen alkuhuuma on jo selkeästi hellittänyt. Iltapäivälehdet eivät enää tee lööppejä sketsihahmoista ja katsojat ovat jo hahmoon kyllästyneetkin. "Pieni muna, iso sielu" nauratti ensimmäisellä kerralla, mutta seitsemännellä kerralla lauseen laukominen on jo katsojan aliarviointia. Ehkäpä Timo Harjakainen viekin voiton suoraan Munamiehen edestä? Mikä hahmoista on sinun suosikkisi? Kommentoi alle!

1 kommentti:

Osallistu keskusteluun!