23.3.2011

Huhu: Uusi Päivä kuvaukset loppuvat!
YLE TV2:lla jo puoli vuotta pyörinyt päivittäisdraama "Uusi Päivä" ei katsojaluvuillaan kerskaile. Katsojaluvut eivät ole lähteneet toivottuun nousuun, vaikka sarjaa näytetään parhaaseen katseluaikaan. Lisäksi uusintoja lähetetään viikonloppuisin alkuillasta. YLEn lähteet kertoivat syksyllä, että sarja tavoittelee noin 500 000 päivittäiskatsojaa ja se haluaa olla kilpailija Salatut Elämät sarjalle, jota seuraa päivittäin jopa 900 000 katsojaa. Sarja kuitenkin jatkuu näillä näkymin ainakin kevääseen 2012 asti.


Katsojaluvut ovat pysytelleet 200 - 300 000 välissä ja siten tavoitteesta on jääty huomattavasti. YLE satsasi ohjelmaan useita miljoonia euroja, mutta pienemmillä budjeteilla tuotetut Pirun pelto ja Taivaan tulet ovat olleet menestyksekkäitä. Molempia sarjoja seurasi viikottain jopa 900 000 katsojaa.

OIKAISU: Uuden Päivän edustaja on vahvistanut, että sarjaa tullaan kuvaamaan ainakin kevääseen 2012 asti. 

5 kommenttia:

 1. ei uusi päivä saa loppuu!

  VastaaPoista
 2. Huomaa lopussa oleva oikaisu. Uusi Päivä loppuu aikaisintaan vuonna 2012.

  Valitettavasti käyttämämme lähde oli alkujaankin väärässä muutamien faktojen suhteen.

  VastaaPoista
 3. miks uutta päivää ei enää nytten tuu ?
  - milla 11.5.20111

  VastaaPoista
 4. milla:
  Uusi päivä on kesätauolla ja palaa ruutuun syyskuun alussa uusin jaksoin. Ensimmäinen kausi esitetään uusintana 17.6. alkaen.

  VastaaPoista
 5. Onko mitään mahdollisuuksia että uuttapäivää näytettäisiin viellä tuon 2012 kevään jälkeenkin.Minä tekisin mitä vain jos pystyisin että ohjelmaa näytettäisiin ainakin 2015 ja siitä eteenpäinkin jos vain se olisi mitenkään mahdollista.Innostuin kun näin mainoksia uudestapäivästä ja nyt jos se vielä lopetetaan niin VOI EI ! Ja ei siitä nyt niin kauan ole kun se alkoikin.Sen sijaan että tämä kiva ohjelma lopetettaisiin niin voitaisiinko joku muu ohjelma lopettaa onhan niitä ohjelmia joita kukaan ei jaksa/halua katsoa.Mutta uuttapäivää olen katsonut ekasta jaksosta tähän päiväänkin saakka ja en lopeta KOSKAAN ohjelman katsomista.(TOIVON TÄTÄ! EN MUUTA)

  VastaaPoista

Osallistu keskusteluun!