27.3.2011

UrhoTV kaatui jälleen - näin UrhoTV vastaa

UrhoTV kaatui aikaisemmin talviklassikko-pelin yhteydessä, jolloin monet internet-asiakkaat eivät päässeet peliä näkemään. Luulisikin, että UrhoTV olisi oppinut tästä ja tehostanut servereitään. Näin ei kuitenkaan ilmeisesti ole käynyt, sillä lauantaina 26.3.2010 UrhoTV:n palvelimet hidastuivat huomattavasti, jolloin pelin katseleminen oli käytännössä mahdotonta.

Näin UrhoTV kertoo asiakastiedotteessaan:

Eilen 26.3.2011 noin klo 18:30 alkaen Urhotv-sivusto toiminta hidastui niin paljon, että kävijät eivät päässeet enää kirjautumaan sivustolle. Palvelukatkon aiheutti synkronointiongelma tietokantapalvelimien välillä, joka taas johti sivuston toimimattomuuteen.

Seuraavia lähetyksiä varten järjestelmää on muutettu siten, että vastaavaa ei enää pääse tapahtumaan. Palvelun järjestelmän suorituskyky itsessään on mitoitettu suuriin yhtäaikaisiin kävijämääriin ja sen optimoinnilla palvelu saadaan toimimaan luotettavasti.

Järjestelmän kerrottiin olevan talviklassikko-farssin jälkeen jo "idioottivarma", mutta silti ongelmia esiintyy yhä.


Onko sinulla ollut ongelmia UrhoTV:n kanssa? Saitko rahasi helposti takaisin? Kommentoi alle!

jj 



 ......

2 kommenttia:

  1. Lähetin reklamaation jo eilen illalla ja rahojani odotan takaisin. En ota vastaan koodia jolla voi katsoa jonkun muun ottelun, koska halusin nähdä eilisen matsin. Saa nähdä miten käy.. Laitoin tilinumeroni eiliseen meiliin Urhon asiakaspalveluun joten saa nähdä miten käy ja kuinka pian.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :)
    Toivottavasti saat rahasi takaisin.
    Tosin pahoin pelkään, että sinulle tarjotaan ainoastaan mahdollisuutta katsoa jokin toinen peli.

    VastaaPoista

Osallistu keskusteluun!