7.4.2011

UncleSamPatriot, Pekka Luodeslampi, henkilö videoiden takaa



Pekka Luodeslampi, alias UncleSamPatriot, on monelle ahkeralle Youtube-kävijälle tuttu videotuottaja. Unclesampatriot tekee hyvin asiapitoisten videoiden lisäksi myös huumoripitoisia videoita. Videoiden taustalla on silti aina hieno, uskonnollinen, sanoma.  Luodeslampi ei pelkää laittaa itseään likoon ja tärkeintä on, että video herättää katsojassa tunteita.
Pekka kiinnostui blogistamme, kun lisäsimme hänen videonsa osaksi viikon video osiota. Hän suostui vastaamaan muutamiin kysymyksiin.


Mistä ideat videoihin kumpuavat?
Ideat tulevat yleensä väläyksinä päähän, keksii että voisi tehdä vaikka näin. Joihinkin saan idean läheisista tapahtumista. Videot heitetään päästä, niissä ei ole käsikirjoitusta. Niissä on joku idea mistä improvisioidaan tai jotakin kohtia jonka ympärille rakennetaan. Saarna videoissa minulla on paperi lapulla Raamatun jakeita joita puhun Raamattu videoissa.

Sinulla on usein hieno sanoma videoidesi taustalla, onko Youtube tehokas kanava sanoman levitykseen?
Vielä kerran kiitoksia. Kyllä on ollut tehokas. Massa kylvämistä kun isot väkijoukot näkee niin kaikilla on ollut mahdollisuus tietää lisää Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta ja kuinka tuntea hänet ilmaisena lahjana. On monia ihmisiä jotka ovat henkilökohtaisesti kiittäneet ja joita Raamatun sanoma videoissa on auttanut. On ihmisiä jotka ovat ihan kertoneet pelastuneensa ja jopa olleet vuosia yhteyksissä minuun. Tehoa kyllä löytyy, Youtuben kautta saatavat kontaktit ja mahdollisuudet lisäävat vain mahdollisuutta kertoa evankeliumia muissa kanavissa ja medioissa, esimerkiksi Facebookissa, haastatteluissa, lehdissä ja mediassa yleensä sosiaalisessa tai muuten.
"(James 1:17)  Kaikkinainen hyvä anto ja kaikkinainen täydellinen lahja tulee ylhäältä valkeuden Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta eikä valkeuden ja pimeyden vaihetusta."



Tunnistetaanko sinut, kun käyt esimerkiksi kaupassa tai ulkona? Miltä tuntuu olla Youtube-julkkis?
Kyllä monet varmasti tunnistaa, mieleenpainuvin oli huuto "Osta Kebabbi!" nuorisojoukon suusta. Monet ovat jälkikäteen puhuneet tunnistamisestani ja näkemisestäni, esimerkiksi netissä on tullut vastaan mutta ei ole sillä hetkellä välttämättä minulle sanonut mitään. Tuntuu todella hyvältä, suoranainen Jumalan lahja, saa viihdyttää ihmisiä, miten jokainen itse haluaakaan viihtyä ja samalla kertoa kuinka pelastua Synniltä ja Helvetiltä Jumalan tuntemiseen.

Videoistasi on tehty paljon ns. "remix-versioita." Minkälaisena koet "remix-versiot", vihaatko vai pidätkö?
Jos videot naurattaa niin se on hyvä, mutta jos suututtaa niin sekin on onnistuminen. Nimittäin filosofiana videoiden teossa on se että niiden ei pidä jättää ketään kylmäksi, kun saa aikaan jonkun reaktion niin on onnistunut. Jotkut rakastaa vihata ja jotkut rakastaa tykätä ja siltä väliltä ja kaikki silti katsovat ja kuulevat enemmän Jumalan sanaa.
Kaikki julkisuus on positiivista kuten Tony Halme sanoi. Tykkään remixeistä ja odotan aina innolla koska tulee lisää. Monet on niin hauskoja että saa vedet silmissä nauraa.

Mitä toivot ja odotat tulevaisuudelta?
Odotan sitä kun Jeesus tulee hakemaan omansa pois eli tempausta.  "(1 Corinthians 15:52)  Ajan rahdussa, silmänräpäyksessä, viimeisellä basunalla; sillä basuna soi, ja kuolleet pitää turmelematoinna nouseman ylös ja me tulemme muutetuksi."

Se mistä puhun ja miksi teen tämän kaiken että jokaisella olisi mahdollisuus tietää tästä: http://sites.google.com/site/kristuksensotilas/tosiasioiden-kohtaamista

"(1 Corinthians 15:3)  Sillä minä olen sen ensin teille antanut, jonka minä myös saanut olen, että Kristus on kuollut meidän synteimme tähden, Raamattuin jälkeen,
(1 Corinthians 15:4)  Ja että hän oli haudattu ja nousi ylös kolmantena päivänä Raamattuin jälkeen,"
Suosittelen kaikkia katsomaan linkkiä kuinka yksinkertaista on pelastua sen perusteella kun Herra Jeesus Kristus itse Jumala, maksoi kaikki synnit ristin kuolemalla ja nousi ylös kuolleesta ja voi pelastua yksinkertaisesti häneltä pyytämällä, ilmaisena lahjana, luottaen että hän hoitaa koko pelastuksen ja kaikki mikä siihen kuuluu kun vaan pyytää. Ilmainen lahja joka on jo maksettu. Herran tunteminen nyt ja ikuisesti, ikuinen elämä joka vaan jatkuu Taivaassa. Kasteet ja ehtoolliset ei pelasta, ei hyvät työt vaan Kristuksen lahja. Jos voisi pelastaa itseään teoilla niin miksi Kristuksen piti kuolla.

UncleSamPatriotin Youtube-kanava löytyy täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistu keskusteluun!