1.10.2011

UrhoTV kaatui taas - 2€ ottelumarkkinointi suututti asiakkaat!


UrhoTV markkinoi räikeästi myyvänsä otteluiden katseluoikeuksia 2 eurolla, kun normaalihinta on noin neljä kertaa suurempi. Moni Sm-liigasta kiinnostunut tarttuikin tarjoukseen, mutta pettyi raskaasti: Pelejä ei pystynyt katsomaan eivätkä UrhoTV:n sivut edes toimineet pelien alkaessa.


Aiemmin jokainen kerta, kun UrhoTV on markkinoinut otteluitaan massiivisesti tarjouksilla, palvelut eivät ole toimineet normaalisti ja tämäkään viikonloppu ei tehnyt poikkeusta.

Näin UrhoTV tiedoittaa sivuillaan:


URHOtv Play-palvelu meni pois käytöstä tänään juuri kierroksen alkaessa. Palvelun käyttäjiä oli tässä vaiheessa ennätysmäisen paljon, tietojemme mukaan koskaan aikaisemmin ei Suomessa ole vastaavaa määrää streaming-palveluita käytetty samanaikaisesti. Valitettavasti yksi järjestelmän käyttämistä reitittimistä rikkoontui aiheuttaen samalla ketjureaktion sovelluspalvelimien toimintaan. Tämä taas aiheutti palvelun yhteyksien pysähtymisen, jolloin sivustoa ei enää saanut auki. Reititin vaihdetaan ja palvelun toiminnan takaamiseksi sivustoon tehdään muutoksia lauantain kierrosta varten.

Palvelua kehitetään pitkäjänteisesti vastaamaan jatkuvasti kasvavia vaatimuksia palvelun suosion kasvaessa. Olemme äärimmäisen pahoillamme katsojille aiheutuneesta ongelmasta juuri pahimpaan aikaan otteluiden alkaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistu keskusteluun!