18.10.2012

Lehtien ilmaiset tilaajalahjat rahanarvoisia!


Lehtien ilmaiset tilaajalahjat kannattaakin hyödyntää, aina kun hyviä tilaajalahjoja sattuu kohdalle.  Lehtien tilaajalahjojen seuranta on helppoa esimerkiksi liittymällä Facebookissa lehti-tarjoukset.comin lehti-sivun faniksi, jolloin parhaat tarjoukset tulevat esille ilman että itse tarvitee etsiä niitä. Lehtien tilaajalahjat ovat haluttua tavaraa ja ne menevätkin yleensä kuin kuumille kiville. Siitä syystä tilaajalahjat vaihtuvat säännöllisesti, ja siksi kannattaakin olla tarkkana, jottei tilaisuus saada juuri haluamasi tuote mene ohi suun! Yleensä kaikkein arvokkaimmat lahjat ovat myös halutuimpia lahjoja, joten ne tilataan heti. Toisinaan itse tilaajalahjankin kylkiäisenä tulee niin sanottu yllätyslahja, joka myös sekin on aina ilahduttava, laadukas tuote.

Monet lehdet ilahduttavat tilaajiaan mukavilla tilaajalahjoilla. Lehtien tilaajalahjat ovat tuotteita, jotka lehden tilaaja saa kaupan päälle. Lehtien tilaajalahjat ovat kuitenkin usein niin houkuttelevia, että monet päättävät jopa tilata lehden jo vain mukana tulevan tilaajalahjan vuoksi. Lehtien tilaajalahjat eivät olekaan mitä tahansa ylimääräistä tilpehööriä vaan kyseessä on laadukkaita ja arvokkaita tuotteita. Lehtien tilaajalahjat ovatkin useasti niin arvokkaita, että monet eivät raaski ostaa niitä itse vaan tarttuvat lehtien tilaajalahjatarjouksiin heti kun mieleinen sattuu kohdalle. Näin monet säästävät huomattavia summia rahaa. Tilaamalla esimerkiksi vain muutaman lehden voit saada jo monien kymmenien eurojen arvoisen tilaajalahjan kaupan päälle; Siispä jo alle kymmenen euron lehtitilauksella voit saada kymmenien eurojen arvosta laadukkaita tuotteita. Mikä olisikaan edullisempi tarjous? Tämä on puhdasta voittoa!
Monet ovatkin huomanneet tämän hauskan ja mukavan tavan saada hienoja tuotteita itselleen tai lahjaksi ystäville ja sukulaisille. Kuten sanottu, näitä tuotteita ei muualta ilmaiseksi saa. Saadakseen lehtien tilaajalahjat omakseen ei lehteä kuitenkaan tarvitse aina tilata kestotilauksena. Monien lehtien kohdalla jo yhden numeron tilaaminen oikeuttaa tilaajalahjaan. Toisinaan tulee tilata esimerkiksi kaksi tai kolme numeroa, jotta saa tilaajalahjan. Tällaisia diilejä ovat niin sanotut pakettitilaukset, joissa tilataan esimerkiksi kaksi numeroa tietystä liikuntalehdestä, joiden mukana saadaan tilaajalahjana esimerkiksi kylpypyyhe, urheilujuomapullo sekä urheilukassi. Harvoissa tapauksissa tilaajalahjat kuuluvat vain määräaikaisiin tilauksiin. Lehtien tilaaminen on kuitenkin nykyään niin edullista, että lehtien hinnat harvoin ylittävät tilaajalahjan arvon. Toisinaan myös lehtien kestotilauksiin kuuluu tilaajalahja, jonka voi siis saada vain kestotilauksen tekijä. Näitä tilaajalahjoja itselleen toivovat voivat halutessaan tilata lehden saadakseen tilaajalahjan ja myöhemmin lopettaa lehtitilauksensa, jos lehti ei olekaan mielenkiintoinen. Lehtitilauksen peruuttaminen on helppoa, ja se käy hyvin näppärästi ilman turhia viivästyksiä.

Naisten lehtien tilaajalahjat ovat usein erityisesti naisten mieleisiksi suunnattuja lahjoja. Tällaisia lahjoja voivat olla esimerkiksi arvokkaat muotilaukut, jotka ovat useasti tunnettua suomalaista designia. Muita naistenlehtien mukana tulevia lahjoja voivat olla muun muassa kauniit korusetit tai esimerkiksi arvokkaat nahkalompakot. Myös kosmetiikkatuotteet ovat suosittuja kylkiäisiä naistenlehtien tilauksiin. Lasten lehtien tilaajalahjat ovat aina lapsia ilahduttavia pelejä, leluja tai esimerkiksi lasten tiedekirjoja. Toisinaan lehtien tilausten mukana tulevat tilaajalahjat sisältävät elektroniikkaa. Nämä lahjat ovat useasti hyvin arvokkaita. Elektroniikkalahja voi olla esimerkiksi verenpainemittari, hiustenkuivain, matkaradio tai WEB-kamera. Näissä lahjoissa etusi on useampia kymmeniä euroja. Myös trendikkäät urheilureput, kauniit silkkihuivit, arvokkaat nahkalompakot, hienot kirjat ja erinäiset sisustusesineet kuten valokuvakehykset ja seinäkellot ovat suosittuja lehtien tilaajalahjoja, jotka toivottavat tilaajan tervetulleeksi lehden tilaajaksi.


Artikkeli.fi - Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistu keskusteluun!