15.9.2010

Big Brother - Viihdearvo?

Moni varmasti miettii miksi moinen "hömppätositeevee" enää televisioruuduissamme pyörii. Vastaus on simppeli, Sub (entinen subtv) kerää ennätysyleisönsä kyseisen ohjelman siivittämänä, siis kyseistä ohjelmaa katsotaan todella paljon!
Ihmiset ovat kiinnostuneita ohjelmasta vuosi vuodelta yhä enemmän. Myös mainostajat ovat BB:stä kiinnostuneita ja tänä vuonna eri yrityksiä onkin lähtenyt sankoin joukoin ohjelmaa sponsoroimaan. Kukapa ei olisi haaveillut subwayn subista kun asukkaat sitä televisiossa napostelivat?
SUB rakennutti uuden BB talon vuodeksi 2010 ja käytännössä muutokset ovat minimaalisia ja osa katsojista tuskin eroa huomasikaan, niin samanlainen talo on. Se miksi näin tehtiin on minullekin yhä arvoitus ja oletan että talosta löytyy kellarikerros, toinen kerros tai muu vastaava ns "sala-alue" muutoinhan koko muutto olisi ollut vain rahan tuhlausta vai olisiko taustalla ollut Findomokodin "tarjous josta ei voi kieltäytyä". Hometaloistakin tunnettu yritys nimittäin "sponssasi" ainakin osittain koko talon rakennuksen.
Tulen jatkossa perehtymään tarkemmin SUBin yritystoimintaan sekä yleisesti ottaen eri ohjelmien viihdearvoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistu keskusteluun!